Najnovšie recenzie zo sekcie Čistenie a mazanie na bicykel
Shimano minerálny olej 1000 ml
Pridané: 1. apríla 2023
(naposledy upravené 1. apríla 2023)
Zakúpený v MTBIKER shop
Doručené za 3 dni. Zásielka prišla dobre zabalená. Spokojnosť s e-shopom určite v ňom nakupim aj nabudúce.
použiteľnosť v každom počasí
- Funkčné a podľa porovnávacích testov asi aj naozaj výborné mazivo.
- maze
Používam ho dlhé roky. Dobré rozpúšťa nečistotu, olej a navyše pekne vonia.
- Je husta a dobre sa snou robi
Aplikator je fajn nemina sa zbytocne kade tade.
Bol som veľmi prekvapený po aplikácii výrobku na plast, oživilo ho s je ako keď bol nový, super.
male prakticke balenie aj na cesty,na ložiska,stredy,naboje,sedlovky,proste na vsetko,ono sa to nezda ale jedno male balenie vam vydrzi aj viac ako rok
Dobre mazivo,sice samozrejme sčernie ale to je normalne,ale maže vyborne a hlavne sa velmi jednoducho z flasticky aplikuje na jednotlive članky,staci prilozit k članku retaze a samo si pomaly kvapne v malej davke,zvysok utriet,nechat 10 minut zaposobit a može sa ist jazdiť.Ja vzdy po 100 km nanesiem novu vrstvu maziva.A dalej,balenie 60 alebo 120 ml je vhodne aj na dlhšie cesty bravat,nezaberie vela miesta
- Dobry cistic
- Zatial neodkusany
- Rozumna cena
- Tak zakladny olej
- Rozumna cena
Výborný produkt na ochranu rámu aj komponentov,ktorý som vyskúšal najmä v prechodnom období na zasolených cestách.Vrelo odporúčam,ako všetky výrobky od Weldtite ktoré dlhodobo používam .Za mňa úplná spokojnosť.
Výborné mazivo do suchých podmienok.Niekoľko hodín pred jazdou aplikujem a jemne pretriem handrou.Takmer vôbec nelepí nečistoty,aj zo životnosťou som celkom spokojný,100-150 km bez problémov.Samozrejme dôležitý je stav reťaze pred aplikáciou.Do mokrých podmienok používam iné od značky Muc -off.Skúšal som rôzne mazivá,a s týmto som absolútne spokojný.
- krásne vonia :)))))
- Rychle
- Bezproblemove
- Poloha vydajneho miesta
- skvele mazivo
pre mna urcite najlepsie mazivo, vyborna aplikacia, nespini
- Nelepí špinu na kazetu
Zobrazujem 441 - 460 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Ďalšie »